lørdag den 21. april 2012

SALAT MED GRILLEDE PEBERFRUGTER, MANGO, OLIVEN OG FETA

Vi elsker salater, både som tilbehør eller som en ret i sig selv. Denne her salat passer perfekt til et stykke lækkert grillet kød en lun sommeraften på altanen. Det er hvert fald den stemning man kommer i, når man spiser den. Den er super nem at lave og kan sagtens serveres kold, hvis man er i tidsnød til middagen. I salaten blev der blandet grillede peberfrugter, mango, rucola, feta og oliven med mandler (der kan sagtens bruges andre former for mandler). Heldigvis var vi heldige at finde en helt perfekt moden mango, som vi ikke altid har helt held med. Vi var forbi den græske delikatesse i Bruuns Galleri, hvor der blev købt feta og oliven. Peberfrugterne blev grillet i ovnen med lidt olie og oregano. Salaten blev brugt som tilbehør til indisk rulle med fisk.

Ingredienser (tilbehør til 2 pers.)
2 peberfrugter
1 moden mango
50 g. feta
100 g. grønne oliven med mandler
Rucola
Lidt olie og oregano 1. Skær peberfrugterne i stænger. Læg dem på en bradepande og drys med lidt oliven olie og oregano. Bag dem i ovnen i ca. 12-13 min. Vi brugte funktionen "lille grill" (300gr.), hvor man virkelig skal holde øje med det i ovnen, så det ikke brænder helt af.
 2. Skær mangoen i stykker og skær oliven i halve (hvis de altså er kæmpe store)
 3. Tag peberfrugterne ud af ovnen når de er færdige og lad dem køle af.
 4. Bland rucola, mango, oliven og peberfrugter og drys med smuldret feta.


 - Laura og Christine
Læs mere »

2 kommentarer:

 1. Hvor ser den bare lækker ud piger, elsker oliven med mandler i!! :-) God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne! JA de smager nemlig bare super godt!! Dem med feta er heller ikke helt dårlige ;-) Rigtig god søndag til dig også!
   Laura & Christine

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...