Ingredienser (8 stk.):
1/2 cup hvedemel
1 cup grahamsmel
1 tsk salt
1/2 cup lunket vand
500 gram fiskefars (hvis man vil lave den selv, har vi en opskrift på laksefars her)
- Bland de to typer mel sammen med salt
- Tilsæt vand lidt efter lidt. Hvis den er tør, kommes der bare lidt mere vand i. Lad dejen stå i 10 min inden den rulles ud.
- Dej dejen i 8 lige store klumper og rul hver klump meget tyndt ud - dyp dejen i mel, så er det nemmere at få den tynd.
- Læg lidt fiskefars i midten på den udrullede dej og pak den sammen. Dette gøres ved først at lægge dejen nem mod maven over farsen, derefter lægges de to sider ind over og der rulles.
- Brug lidt vand til slut for at være sikker på, at pakken holder sammen.
- Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 15-20 minutter. Hvis man vil have dem lidt ekstra brune på toppen, kan man evt. sætte ovnen på gril det sidste minut eller to.
- Christine og Laura
Læs mere »
Nu spørger jeg måske lidt dumt, men når I skriver "cup" - hvad menes der så mere præcist?
SvarSletEllers en lækker blog I har jer!
Hej Stine. Det er engelsk og svarer ca. til 2,4 dl. I denne opskrift er det nok nemmere at regne med 2,5 - det gør ingen forskel her ;-)
Slet