tirsdag den 15. november 2011

HJEMMELAVEDE LAKSEFRIKADELLER


Her til aften lavede vi laksefrikadeller. Farsen er lavet af laksefiletter, grøn peber, rødløg og frisk spinat.  For at gøre farsen mere fast er der tilsat havregryn og mel.
De kan nemt serveres med en lækker salat.

- Christine og Laura






Ingredienser til farsen
Giver ca. 12 stk.

225 gram frisk laksefilet
1 rødløg
1 grøn peber
1 dl hakket spinatblade
2 spsk græsk yoghurt
2 dl havregryn
1 dl mel
Citron saft
Krydret med paprika, citron peber og salt

Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse. Hvis man synes den er for flydende kan der tilsættes mere mel eller havregryn.



Stil eventuelt farsen i køleskabet inden den skal bruges.
Steg frikadellerne på panden indtil de er gyldenbrune.




- Christine og Laura
Læs mere »

1 kommentar:

  1. Ej, hvor ser de lækre ud. Den opskrift må jeg helt sikkert prøve en dag!

    Mvh. Camilla Christine

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...