mandag den 14. november 2011

KYLLINGELASAGNE, NR. 2



Vi har nu igen prøvet os med kyllingelasagne. Denne består af grønne bønner, kartoffel, friske spinatblade, kylling og tomat blanding samt fuldkorns lasagne plader

- Laura og Christine






Til ca. 5 pers.

4 kogte kartofler
300 g. grønne bønner
Fuldkorns lasagne plader
500 g. kylling
1 ds. hakkede tomater
Tørret basilikum
1 dl. hytteost
1 Mornay sauce 5 %, Karoline's
1 Cremefine 4 %

Til kyllingeblandingen skal steges kylling og derefter blandes med de hakkedetomater. Blandingen krydres godt med tørret basilikum, salt og peber
For at få lidt ekstra mornay sauce blandende vi denne med cremefine og hytteost.
Herefter ligges de forskellige ingredienser i lag til en dejlig lækker lasagne - drysse med rasp :-)






Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...