søndag den 27. november 2011

GRANOLA BARS



Når man har en lang dag i skolen, er det altid rart at have noget med som er lidt lækkert. Disse cranola bars er helt perfekte til dette. De er super nemme at lave!

- Christine og Laura

Ingredienser til cranola bars (ca. 16 stk)
4 spsk smør
1/4 cup brunfarin
1/4 cup honning
1/2 tsp kanel
3 cups havregryn
1 cup hakket nødder

I stedet for 3 cups havregryn kan man tage 2 cups havregryn og 1 cup cornflakes. Vi havde ikke cornflakes, så i vores kom der kun havregryn.

Bland sukker, honning, brun farin og smør i en gryde. Sørg for at smøren smelter og det hele er blandet godt sammen.



Hak nødderne og bland dem i gryden sammen med havregrynen. Sør for at det hele bliver klistret ind.


Gør en bageplade klar med bagepapir og hæld blandingen ud på papiret.
Tryk det sammen, så det får den form man ønsker.


De er super nemme de her cranola bars, da de slet ikke skal i ovnen. Massen skal bare stå og køle af på bagepladen ved stuetemperatur. Man skal huske at skærer sine bars inden det er helt kølet af - ellers kan det godt være lidt hårdt.


- Christine og Laura
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Uhm dem må jeg prøve! Mon de kan laves uden farin ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Stinna! Det tror vi helt sikkert at de kan ;-) god fornøjelse!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...