tirsdag den 22. november 2011

PERLERUG MED RØGET LAKS


Denne lækre perlerugsalat har vi fået her til aften. Den var virkelig nem at lave og tog kun ligeså lang tid, som det tog at koge perlerug'en. I salaten har vi puttet avokado, mozzarella og røget laks.

- Christine og Laura



Start med at sæt perlerug'en over. Da vi kun skulle have denne salat til aftensmad lavede vi 4 dl perlerug. Til dette skulle der 8 dl vand (som tilbehør ville vi nok tage halvdelen). Vi bragte vandet i kog og tilsatte også en grønsagsboullion, for at give det lidt ekstra smag. Perlerug'en skal koge i ca. 30 min.



Når der mangler ca. 5 min af perlerug'en kan de andre ingredienser gøres klar.
Skær avokadoen, mozzarella og laks ud- vask evt. lidt salat hvis dette også ønskes til.



Anret en tallerken med perlerug og 'drys' avokado, laks og mozzarella udover som du nu har lyst til.


- Christine & Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...