Ja, så blev det endnu tid til en ret med quinoa, og nok ikke en helt almindelig quinoa-ret. Inspirationen til opskriften kommer faktisk fra vores lillebror, som viste os den. Han var sikker på at det var lige noget for os, og han tog på ingen måde fejl ;-). Disse quinoa muffins, hvor vi har tilsat gouda, krydderpølser, løg og lidt rucola egner sig til både frokost, tilbehør til aftensmad eller en brunch. De var ikke særlig svære at lave og kan sagtens laves i forvejen, hvis de fx skal bruges til en brunch. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan komme i disse muffins. Næste gang vi laver dem, vil vi prøve at lave dem uden kød og i stedet komme lidt forskellige grøntsager i. Man kan sagtens fryse dem ned og tage dem op fra dag til dag til madpakken! :-)
Ingredienser (ca. 8 stk):
Inspiration: iowagirleats
80 gram ost
1/2 rødløg
2 æg
1 1/4 dl u-kogt quinoa
3 krydderpølser skåret i mindre stykker
1 håndfuld rucola
- Start med at kog quinoaen med 2 1/2 dl vand i ca. 20 minutter.
- Riv osten på den grove side af et rivejern og hak løg og rucola.
- Bland løg, æg, ost, rucola og pølser i en skål, kom quinoaen i når denne er færdig kogt - bland det hele godt sammen.
- Kom massen i muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 25-30 min ved 180 grader.
- Lad muffins'ne køle af, inden de tages ud af formene.
Rigtig god weekend!
- Christine og Laura
Læs mere »
Jeg stemmer for at vi skal have dem på tirsdag ;)
SvarSletHej Mone! Hehe, er ikke sikker på det helt kan gøre jer mætte ;) Vi skal nok finde på noget godt! :)
SletHej Piger!
SvarSletDem skal jeg helt sikkert lave snarest.
Har bare lige et spørgsmål - hvad er det for nogle krydder-pølser, I har brugt? Hvor store er de?
- frk. sveske
Hej frk. sveske :)
SletDet var nogle krydderpølser fra levevis vi fandt i føtex, de er nok på størrelse med en normal hotdog pølse, hvis det giver mening? :)'
Laura & Christine