Ingredienser (2 pers):
200 g. oksekød
1 spsk. krydderost
2 spsk. hytteost
1/2 rødløg
1 hvidløg
1 tsk. chili/hvidløgspasta
Hakket basilikum og rosmarin
Fuldkornspasta
2 dl. pizzasauce
2 dl. creme fraiche
- Hak rødløget og hvidløget fint og bland det i en skål med oksekøden, krydderosten, hytteost, chili/hvidløgs pasta og den hakkede basilikum og rosmarin
- Rul passende størrelse kugler, put dem på en tallerken, dæk dem til og stil dem i køleskabet i omkring 20 min.
- I mellem tiden kan tomatsaucen sættes over. Lad den stå og simre ved svag varme i 20 minutters tid. Vi havde en rest i køleskabet, men ellers kan den nemt laves fra bunden.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Tag kødbollerne ud og steg dem på panden på alle sider.
- Når pastaen er kogt, tomat saucen kogt ind og kødbollerne stægt hældes creme fraichen i tomatsaucen hvor det blandes godt.
- Bland den kogte pasta med tomat/creme fraiche saucen. Put det på en tallerken og læg de færdige kødboller ovenpå.
- Laura og Christine Læs mere »
Det der chili/ hvidløgspasta er det ligesom grønkarry pasta? :-)
SvarSletHmm nej, denne her pasta er vist bare en blanding af chili og hvidløg og er lidt mere 'flydende' end grønkarry pasta. Måske er grønkarry pasta også stærkere. Tror sagtens, at man kan komme grønkarry pasta i i stedet, men man skal nok passe på med at tage samme mængde, som vi skriver man skal tage af chili/hvidløg - medmindre man selvfølgelig kan lide det stærkt ;-)
Slet