Det er ikke så forfærdelig meget thai-mad vi får, men min (Laura) kæreste elsker maden. Da jeg skulle spise med ham den anden dag, bestemte han derfor, at vi skulle have denne salat. Han havde smagt den før, og vidste at den smagte rigtig godt ;-). Salaten er meget nem og lave samtidig med at den er frisk og let. Udover oksekød i tern er der også tilsat agurk, forårsløg, rødløg, frisk ingefær, chili, lime og cashew nødder. Alle disse ingredienser blev serveret oven på glasnudler og der blev drysset med lidt sorte sesam på toppen. I stedet for glasnudler, ville man også kunne servere ris til. Opskriften kommer faktisk fra den samme salat bog som salaten med sukkerærter og kylling. Den har en masse uimodståelige salater, der venter på at blive lavet!
300 gram oksekød i tern
3 forårsløg
1 stor rød chilier
1/2 agurt
1 dl ristede cashew nødder
1 tommefingerspids frisk ingefær
saft fra 1 lime
1 lille rødløg
1-2 spsk soya sauce
salt og peber
glasnudler
Hak ingefær og chili fint. Skær forårsløg, agurk og løg i skiver. Kom kød på en pande med olie og steg det. Når det er færdigt kommes kødet over i en skål, heri kommes også den hakkede ingefær, chili, rødløg lime saft og soya sauce - bland det hele godt sammen, tilsæt lidt salt og peber.
Kog glasnudlerne og kom dem på en tallerken. Fordel kød-salaten over nudlerne og drys tilsidst med agurk og forårsløg.
- Laura
Læs mere »
Uhmn - jeg synes det lyder som en rigtig lækker thai-salat!
SvarSletDen var også rigtig lækker og oven i købet også virkelig nem ;-)
SletGod dag!
Lavede dette til aftensmad i aften, hold op hvor var det lækkert! :-)
SvarSletDet er jeg rigtig glad for at høre, Louise! :-)
Slet/ Laura