Ingredienser:
200 gram mandler
80 gram hvid chokolade
80 gram mørk/mælkechokolade
2 spsk kakao
3 1/2 tsk lakridspulver (vi brugte den fra Johan Bülow)
- Læg alle mandlerne op på en bradepande og bag dem i ovnen ved 200 grader. Vi satte vores ind i en kold ovn og gav dem ca. 15 min. Hvis man sætter dem ind i en varm ovn, skal de nok ca. have 10 min.
- Smelt chokoladen og lad mandlerne køle af.
- Kom mandlerne i skålen med den smeltede chokolade og sørg for at alle bliver dækket. Derefter hældes mandlerne og chokoladen ud på et stykke bagepapir - her er det smart at sprede dem lidt ud, og sørge for, at de ikke ligger oven på hinanden.
- Lad mandlerne køle lidt af, inden de vendes i pulver. Vores stod lidt i køleskabet (ca. 5 min). Hvis man bare sørge for, at mandlerne stadig er lidt 'klistrede' når man ruller dem i pulveret, er det fint - men de skal køle af!
- Bland kakaopulver og lakridspulver sammen (smag til om smagen er lakrids er tydelig nok, ellers kommes mere i) Tag mandlerne en ad gangen og vend dem i pulveret med en gaffel eller ske.
- Læg dem i køleskabet igen, og lad dem blive der til de er helt hårde.
- Christine og Laura
Læs mere »
Sikke en smuk og lækker snack. Kombien af lakrids- og chokolade med sprøde mandler lyder himmelsk. Send gerne lidt over til mig i Jylland, tak ;)
SvarSletDe var himmelske - desværre er de allerede væk ;-)
SletGod mandag!
Uhh smager fantastiske.
SvarSletJa, de er simpelthen så lækre! :)
Slet