onsdag den 4. april 2012

KYLLINGE BURRITOS MED GUACAMOLE

Påskeferien er startet og det er desværre ikke alle der har ferie. Christine er jo i praktik og har først fri når helligdagene starter. Det er derfor ikke blevet til helt "ferie-mad" endnu. Med ferie-mad mener vi måltider hvor man næsten har uendeligt med tid til at forberede aftensmaden. Vi elsker at lave mad og ser dage hvor man virkelig kan kredse om et måltid som nogle gode og inspirerende dage. Nå... men det var jo ikke en af de dage, og vi ville derfor helst kaste os over noget nemt. Vi tog derfor lidt kyllinge kød op fra fryseren og fandt på at lave denne her nemme men også nye opskrift. Kyllingen rev vi fra hinanden og derefter blandede vi den med tomatsauce, canelli bønner, fajita krydderri, falafel krydderi og salt og peber. I burritoerne kom, udover kyllinge blandingen, salat, cherry tomater, agurk, forårsløg, revet ost og guacamole. Normalt er ris også en ingrediens i burritos, men dem undlod vi.

Ingredienser til kylling'sauce':
400 gram kylling
1 dåse canelli bønner
1 dåse hakkede tomater
2-3 spsk fajita mix (alt efter hvor stærkt man vil have det)
2 tsk falafel krydderi mix (kan undlades)
Start med at steg kyllingen på panden. Når den er færdig 'rives' den fra hinanden. Vi gjorde det ved at komme kyllingen over i en anden skål, hvor vi brugte to gafler til at få kyllingen i strimler. Kom kyllingen tilbage på panden og hæld hakkede tomater og bønner på panden også. Bring massen i kog og lad den simre, mens grøntsagerne skæres.
Vi har ikke prøvet at 'rive' kyllingen fra hinanden på denne her måde før, men det gjorde det virkelig lækkert i saucen og kyllingen blev mere fordelt - i forhold til hvis den havde været i mindre stykker. 
Vores ingredienser i fyldet blev udover kyllingen agurk, tomater, salat, revet gouda og hjemmelavet guacamole. Fordel disse ingredienser på en fuldkornspandekage og nyd den - MUMS vi synes den var god!!

Laura og Christine :-)
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. HARPS de ser lækre ud :)

    Mvh. MIchelle-Marie
    http://www.asinmichelle-marie.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. De smagte SÅ godt - dem må du prøve ;-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...