Ingredienser (ca. 4 pers.):
650 gram svinemørbrad
1 mozzarella ost
2 forårsløg (1 til fyld og 1 til pynt)
Rosmarin
Olie
Salt og peber
4-5 skiver serranoskinke
- Rens svinemørbraden grundigt og sørg for at alt fedt og sener skæres væk.
- Hak forårsløg fint og riv mozzarellaen i mindre stykker - bland de to ingredienser med salt og peber og sørg for det bliver en fast masse.
- Skær svinemørbraden op på midten og kom fyldet i.
- Luk svinemørbraden og smør den ind i olie og gnid med rosmarin, salt og peber.
- Fold serranoskinken omkring mørbraden, så den nogenlunde holdes lukket. Hvis man har kød snor, er det en god idé at binde det omkring.
- Steg den af på en varm pande med smør på alle siderne indtil de er flotte brune.
- Put et stegetermometer i mørbraden (sørg for at det sidder i midten) og kom den i en 160 grader varm ovn.
- Tag den ud af ovnen når temperaturen når 60 (ca. 20-30 min) og lad den hvile i ca. 10 minutter.
- Christine og Laura Læs mere »
Det ser lækkert ud. Hvad spiste i som tilbehør? Mvh Tenna
SvarSletHej Tenna, vi fik quinoa salat med rødbede til:
Slethttp://twin-food.blogspot.com/2012/04/quinoa-salat-med-rdbede-gulerod-og.html, ellers disse
kartofler: http://twin-food.blogspot.com/2012/03/nem-kartoffelsalat.html eller
grillede bønner: http://twin-food.blogspot.com/2012/02/grillede-grnne-bnner-med-parmesan.html - håber du kan bruges noget af det ;-)
Super, tak for svaret. Jeg må prøve det i morgen. Der er 3 svinemørbrad (frost) til 110 kr i Superbest i denne uge - et lille fif :)
SvarSletEj hvor billigt! - Hvor store er de? Hvis der er plads i fryseren var det en rigtig god idé - tak :)
SletCa 1,7 kilo i alt,dem vi har købt, så en ret god deal :)
SvarSletDet lyder da som en ret god deal ;-) mange tak for det, Tenna!
Slet