mandag den 30. april 2012

S'MORES

I fredags var jeg til et grill-arrangement oppe på uni med nogle fra mit hold - min første grill aften i år! Solen skinnede og det var super hyggeligt. Vi havde delt det ud, så vi hver især tog lidt med. Jeg skulle have pølser med og da jeg i supermarkedet kom forbi marsmallows, var der simpelthen ingen undskyldning for hvorfor de ikke også skulle med i kurven!? Sammen med marsmallow røg der selvfølgelig også en pakke kiks med - jeg tænkte at det skulle være vores dessert ;-) Det er så hyggeligt at stå og grille skumfiduser når mørket er faldet på og grillen stadig varmer. Det var et hit med marsmallow sandwich og jeg synes derfor ikke at det var noget i skulle snydes for. Dagen efter lavede jeg disse s'mores, som ikke tager mere end 30 sekunder at lave! En skumfidus på en kiks, 30 sek i mikroovnen og derefter en kiks mere - MUMS! Jeg prøvede også en med mørk pålægschokolade, er du vimmer det smagte også godt! :-) Det er en super nem snack-dessert, som man lige kan bikse sammen, hvis man får venner/veninder på besøg. Jeg synes dog, at noget af hyggen ryger lidt, når man ikke står om en gril - men de smager nu meget godt alligevel og så lugter ens tøj heller ikke efter! :-)

Ingredienser:
Digestive kiks (vi bruge fuldkorns, som var dem vi lige havde i skabet)
Marsmallow
Mørk pålægschokolade
 1. Tag en kiks og placer et stykke mørk chokolade og en marsmallow i midten.
 2. Kom den i mikroovnen i 30 sek.
 3. Tag den ud og kom endnu en kiks oven på - tryk marsmallow'en flad. Det er ikke sikkert at chokolade er helt smeltet når den kommer ud (alternativt kan man give den lidt først uden marsmallow på). Chokoladen smelter dog hurtigt, når sandwich'en er blevet trykket flad :-)


Hav en rigtig god dag :-)
- Laura
Læs mere »

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nemlig, Malou. Det eneste problem er, at man nærmest ikke kan stoppe, når man først er i gang ;)

   Slet
 2. HARPS!!!! Får helt lyst til at tænde grillen bare for at kunne riste skumfiduser :)

  Mvh. mIchelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, kender det godt. Hvis du har en mikroovn, kan det gøres hurtigt og nemt ;-)!

   Slet
 3. MUUUUMS! Jeg er en sucker for smeltede ting - både skumfiduser og chokolade... Og så er jeg helt vild med det allerøverste billede! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, samme her! Det er nogen snaskede små sager, som smager super godt! Mange tak :)

   Slet
 4. Mmmhhhh mums!

  www.johannethorhauge.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...