tirsdag den 3. april 2012

GRÆSK YOGHURT MED HONNING RISTET MUSLI OG SIRUP

 
Efter en lækker brunch på Kählers spisesalon i weekenden (der kommer selvfølgelig lidt stemningsbilleder på bloggen på et tidspunkt), havde vi vildt meget lyst til yoghurt med müsli og sirup. Normalt spiser vi hjemmelavet müsli til morgenmad, men vi havde lyst til en lidt mere crunchy en, så vi ristede det på panden i stedet for. Ingredienserne er de samme som vi normalt kommer i vores müsli; solsikkekerner, havregryn, boghvedegryn, kokos, hørfrø og ristede hasselnødderne - det hele blev vendt rundt i honning, hvor man selv kan tilsætte alt efter hvor crunchy man ønsker den. Da vi lige har lavet kumquat sirup, var det selvfølgelig denne der skulle over müslien til sidst. Det hele smagte virkelig lækkert og vi glæder os allerede til at vi skal have det igen i morgen tidlig :-)

Ingredienser til honningristet müsli (ca. 5-6 portioner):
2 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1/2 dl boghvede gryn
1/2 dl hørfrø
ca. 1 dl ristede hasselnødder
1 dl kokos
3 spsk honnning

På en pande blandes alle ingredienserne. Rør rundt i det indtil det har fået en gylden farve (tager ca. 10 min). Hæld det ud på et stykke bagepapir, så det får lov at køle lidt af.
Kom græsk yoghurt (skyr eller andet yoghurt kan også sagtens bruges) i et glas. Vi ville gerne have det ekstra lækkert, så vi kom også lidt müsli i bunden ;-). Oven på yoghurten fordeles lidt af müslien og oven på denne hældes lidt sirup (her brugte vi kumquat sirup). Super lækker måde at starte sin dag på!

Hav en rigtig god dag allesammen :-)
- Christine og Laura
Læs mere »

2 kommentarer:

 1. Nøj, det ser lækkert ud i det glas! Med kumquat-sirup og er det så pistacienødder og frysetørrede hindbær/jordbær? Mmm, lækkert. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Benedikte! Du kan tro at det også smagte godt - kumquat-siruppen gjorde det virkelig godt! Jep lige præcis, vi kom lidt pistacienødder og frysetørrede jordbær på toppen ;-).
   Jeg har lige siddet og kigget hele din blog igennem - hold nu op! Det hele ser jo vildt lækkert ud, skal prøve at lave de der tykke pandekager inden længe ;-).

   // Laura

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...