lørdag den 14. januar 2012

TARTINE BREAD DAG 7+8

(Billedet er taget fra bogen "Tartine Bread" af Chad Robertson)
På dag 7 blev klemmen droppet, min surdej lugter slet ikke slemt mere - medmindre man virkelig stikker næsen ned i den. Den er begyndt at få en rigtig surdejs lugt, sådan lidt surt og gæret i det. Jeg har i de her  to dage, prøvet at holde øje med, om surdejen er hævet, efter nyt vand og mel er tilsat - men det har været svært at se noget synes jeg. 

- Laura
Både på dag 7 og 8 kasserede jeg 80 % og tilsatte nyt mel og vand, som der også er blevet gjort de andre dage.


Lige efter nyt mel og vand er tilsat                    Efter den har stået i et par timer

Som i kan se på billederne, ligner det ikke rigtig at surdejen har hævet. Der står også i bogen at det kan ske op til flere timer efter fødning, så det kan godt være, at man bare skal gå at holde øje med den hver time, for at se om der sker noget :-) Heldigvis er der bobler, som må betyde at den hvert fald er levende!

- Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...