torsdag den 5. januar 2012

TARTINE BREAD

Jubii, så er bogen "Tartine Bread"af Chad Robertson, som jeg fik i julegave af mine forældre, endelig kommet! Jeg fik den i går og fik læst lidt i den om aftenen. Jeg kan simpelthen ikke vente med, at komme i gang med at lave et brød, som jeg kan lægge her på bloggen - de ser alle såå gode ud. Der kommer dog nok til at gå lidt tid, for bare det at lave surdejen tager et par dage :-).

- Laura


Hvis i før har hørt om bogen, kan jeg fortælle, at den af skrevet af manden Chad Robertson, som har sidst eget bageri i San Francisco, som hedder "Tartine Bread"

I bogen er der først en meget detaljeret og billederig gennemgang af, hvordan man laver "Tartine Country Bread". Efter denne basis opskrift, kommer der en nogle forslag, til hvad man ellers kan komme i brødet, og hvad man ellers kan lave ud fra dejen, og den surdej, som man nok har brugt mange dage på at lave ;-). 
(Alle billederne er taget fra bogen "Tartine Bread" af Chad Robertson)
Tilsidst i bogen er der nogle helt fantastiske opskrifter med "day old bread", hvor det bruges til fx at lave croutons til supper, sandwich og lækre salater.

denne side, kan man få et lille indblik i, hvad der står i bogen. Man kan også se en video hvordan brødet i bageriet bliver lavet.


Næste gang jeg kommer til San Francisco, skal jeg helt sikkert ind på Tartine Bakery.


- Laura
Læs mere »

4 kommentarer:

 1. Den bog er simpelthen bare fantastisk. Der er så mange lækre billeder i den og den er bare så gennemført.
  Jeg skal dog ærligt indrømme, at jeg endnu ikke er kommet igang med surdejen, men det skal der snart laves om på! De brød han bager i det lille videoklip ser bare så lækre ud!

  Glæder mig til at høre om dine erfaringer med hans brød :)

  Venlig hilsen
  Martin
  Rigeligtsmør.dk

  SvarSlet
 2. Bageriet i San Francisco er helt klart et besøg værd! :O) Var derovre i sommers og man kan stå og falde helt hen i alt det lækre brød og skønne kager.. Mums! :O)

  SvarSlet
 3. Hej Martin
  Ja, det er virkelig mange lækre billeder, man ville jo næste ønske at det ikke tog så lang tid at lave et brød - for det virker som noget af et projekt!
  Jeg er ikke kommet igang med surdejen endnu, men det skal nok snart ske. :-)

  Hilsen Laura

  SvarSlet
 4. Hej Heidi
  Det kunne jeg sagtens forestille mig! :-)
  Hilsen Laura

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...