mandag den 21. maj 2012

SQUASH-BROWNIE

Vi elsker når vores forældre og lillebror kommer ind til os i lejligheden og spiser aftensmad. Vi går altid i flere dage og tænker over hvad vi skal serverer for dem - både til hovedret og dessert. For der er altid noget til dessert når de kommer herind, og det er for det meste noget vi selv har lavet. Vi fandt denne opskrift for noget tid siden, og den blev med det samme gemt på computeren. Vores mor har før lavet squash kage til os, og selvom de fleste (drenge) nok vil ryste på hovedet af grøntsager i kager - er vi altså fan af det! Kagen er virkelig lækker og kakaoen giver den en god og intens smag af chokolade. Den er super nem og bliver lige som en brownie skal være - svampet og fedtet. En dessert der nemt kunne piftes lidt op med lidt vaniljeis eller fx creme fraiche og nogle friske bær!









Ingredienser (En form på 26 cm x 26 cm):
Inspiration: cookieandkate
1 mellem squash (ca. 2 cup revet)
100 g grahamsmel
1 dl kokosolie (english: 1/2 cup)
2 æg
1 dl flydende honning fra Jakobsens (english: 1/2 cup)
200 gram hakket mørk chokolade
1 tsk kanel
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
3 spsk kakaopulver
1 spsk vaniljesukker
3 dl hvedemel (english: 1 1/3 cup)
  1. Riv squash og pres derefter så meget væske ud som muligt
  2. Pisk kokosolie, honning og æg sammen i en skål - rør også den revne squash i
  3. Tilsæt bagepulver, kakaopulver, kanel og vaniljesukker, grahamsmel og hvedemel
  4. Tilslut vendes den hakkede chokolade i
  5. Kom dejen over i et fad med bagepapir (26 cm x 26 cm)
  6. Bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter

- Christine og Laura
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Jeg er helt vild med squash kage, så denne squash brownie skal da helt sikkert prøves :)

    SvarSlet
  2. Hvor ser den lækker og svampet ud! God idé at tilsætte squash :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var meget svampet ;)! Vi synes bestemt at squash gør det rigtig godt i denne brownie! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...