Ingredienser:
Dej (4 mellem pizzaer):
1 tsk salt
15 gram gær
150 gram grahamsmel
290 gram hvedemel
350 ml vand
Fyld:
1 pakke mozzarella kugler
1 dl olivenolie
4 tsk chili/hvidløg pasta
400 gram kartofler skåret i meget tynde skiver
1 porre skåret i skiver
lidt rosmarin og persille til pynt
- Bland mel, salt og gær i en skål
- Tilsæt vand og bland det hele godt sammen
- Det er meningen at dejen skal være klistret, som det kan ses på billedet - hvis den er for klistret tilsættes lidt mere mel.
- Stil dejen til hævnen med film over i min. 5 timer ved stuetemperatur.
- Dejen hældes ud på et meget bord med en del mel. Dejen vil nok flyde lidt ud, men bare sørg for at vend den rundt i melen, det er ikke meningen der skal æltes mere mel i dejen.
- Del dejen i 4 lige store dele
- Læg dej stykkerne på et stykke bagepapir hver og brug håndfladerne til at få dejen så tynd som muligt.
- Bland olie og chili/hvidløg pasta og kom dette på de 4 pizzaer.
- Kom de tyndt skårede kartoffel skiver oven på og derefter den skårede porre.
- Bag dem i ovnen ved. 220 grader i 10-12 min, eller indtil dejen er sprød og gylden.
- Kom mozzarella på toppen og pynt med rosmarin eller persille - skær pizzaen i stykker og smag den :-)
- Christine og Laura
Læs mere »
Det lyder som noget for mig :-) mmhh
SvarSletwww.johanneblog.dk
He he, de smagte også super godt Johanne, tak for dine søde kommentarer til vores indlæg :-)
SletEj, det lyder lækkert! Det må prøves en dag.
SvarSletStor ros til jeres fine blog. I er virkelige Inspirerende :)
Mvh Stine
Mange tak Stine, det er vi meget glade for at høre :)
SletVi synes helt sikkert at du skal prøve denne form for pizza!
Hej piger,
SvarSletVil bare lige sige, at jeg virkelig nyder at læse jeres blog. Masser af dejlig inspiration til madlavningen!!
Mht. den her opskrift, bruger i rå eller kogte kartofler??
Knus
Hej Mette! Tusind tak for de søde ord :) Vi brugte rå kartofler og skar dem i meget tynde skiver!
SletKærligst Laura & Christine
Hvor gør I bare en brand godt stykke arbejde med denne blog! Er vild med jeres side på foodgawker: god oversigt, lækre lækre billeder og fantastiske opskrifter :)
SvarSletTil kartoffelpizza kan man også smække feta på.
Det smager også superlækkert!
Hvor er du sød Michelle, mange tak for det, det varmer meget! :)
Slet- Vi har fået et smut forbi din blog, sikke nogle flotte billeder du tager!
Det lyder super lækkert med feta, mange tak for det fif ;)
Ihh, jamen selv tak! Faktisk er det ikke kun min blog - har den sammen med min tvillingesøster, så jeg kan ikke tage alt æren for billederne ;) Håber I kommer forbi igen en anden gang, hvis I har lyst :)
SletEj hvor sjovt! Vi følger jer på bloglovin' - så det gør vi helt sikkert :)
SletDin blog er virkelig cool, og at tynde pizza skorpe ser fantastisk ud!
SvarSletTusind tak Christiana! Skorpen var helt vildt god.
SletRigtig god weekend til dig. :)