lørdag den 5. maj 2012

SALAT MED HYTTEOST, GRØNNEBØNNER, SOLTØRREDE TOMATER OG MANDLER

Sidste fredag spiste Christine med nogen fra hendes hold og blev præsenteret for denne her dejlige salat af en sød veninde, Camilla Christine, der iøvrigt har en rigtig dejlig blog. Vi prøvede selv at lave salaten her i ugen og den var bestemt ikke blevet dårligere. En dejlig frisk sommerlig salat og meget hurtig at lave. Den består af grønne bønner, hytteost, rødløg, soltørrede tomater og mandler. De frosne grønne bønner blev overhældt med kogende vand, og efter de var kølet lidt af, blev de vendt med de andre ingredienser. Salaten serverede vi til madklub sammen med kylling og en rodfrugte salat. Salaten fungerer rigtig godt som tilbehør til alverdens retter. Derudover ville man også kunne lave det til en hovedret ved fx at tilsætte stegt kylling - en aftensmad vi ville synes var rigtig lækker :-)

Ingredienser (5 pers. som tilbehør)
750 g. frosne grønne bønner
450 g. hytteost
70 g. soltørrede tomater
80 g. mandler
1 rødløg
  1. Dæk de grønne bønner med kogende vand og lad dem stå i 2-4 min. Sig vandet fra bønnerne og lad dem tørre og køle lidt af
  2. Hak rødløget og mandlerne og skær de soltørrede tomater i strimler
  3. Hæld halvdelen af bønner i en skål og put derefter halvdelen af hytteosten, de soltørrede tomater og rødløget ovenpå. Bland det lige så stille og tilsæt den sidste halvdel af alle ingredienser og bland det godt

- Laura og Christine
Ps. Hvis i ikke gør det endnu, så husk at I både kan følge os på bloglovin' og facebook :)
Læs mere »

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...