Ingredienser (til 7 boller):
Inspiration: fashionflavorscooking
250 g ricotta ost
1 æg
100 g rasp
120 g friske spinatblade
1 håndfuld (10 g.)forskellige krydderurter - vi var i "urtehaven" og finde purløg, basilikum, mynte og persille
Salt og peber
- Hæld kogende vand over de friske spinat blade og lad dem stå i 1 mins tid. Lad dem dryppe godt af indtil alt vandet er ude
- Hak de forskellige krydderurter og spinaten fint
- Bland ricotta ost, urter, spinat blade og parmasan godt sammen i en skål til en fast masse
- Lav 2 skåle, 1 med rasp i og en hvori ægget slås ud og røres ud med en gaffel
- Dan små kugler af ricotta blandingen med en diameter på ca. 5 cm.
- Læg først kuglerne i æg og rul dem derefter rundt i raspen
- Læg alle kuglerne på et stykke bagepapir på en bageplade og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader indtil de er gylden brune - ca. 25-30 min.
- Laura og Christine
Læs mere »
Uhm, de ser lækre ud!
SvarSletEndnu en gang tak for skøn inspiration ;-)
- frk. sveske
De var smadder lækre! Og det var da så lidt :) vi er meget glade for, at du kan lide opskrifterne vi lægger ud
SletEj hvor ser de ualmindeligt gode ud! Det er også bare en skøn blanding, så det må være en spise, der bringer engle sang med sig! Ha en dejlig start på ugen.
SvarSletDu har helt ret ;) - de smagte rigtig godt! Du må også have en dejlig uge :)
SletMmh, det ser super lækkert ud! Og ikke mindst sommerligt ;)
SvarSlet/FrkCurting
JA nemlig - dejlig friske farver og rigtig sommerligt :)
SletHa en dejlig dag.
Uhm, dem gad jeg godt spise til min aftensmad! :-)
SvarSletKh Anne
Hvis vi havde flere, havde vi sendt nogle til dig søde Anne :)
Slet