fredag den 19. oktober 2012

BILL'S RESTAURENT + ANDET GODT FRA SYDNEY

I onsdags havde vi en dejlig dag. Christine har altid fri om onsdagen og vi skulle derfor ikke på uni. Vi havde planlagt det meste af dagen på forhånd. Først skulle vi starte med at spise morgenmad på Bills restaurant i Surry Hills. I fødelsdagsgave (i sommers) havde Laura givet Christine et gavekort til en morgenmad eller brunch på denne restaurant - den søde Marian fra bloggen braendstof blev spurgt til råds :-). Vi startede der kl 9 og havde svært ved at vælge imellem alle tingene på menukortet. Vi fik valgt 3 ting, som vi synes lød bedst og delte det hele. Vi kunne sagtens have valgt mere, men viste også at vi ikke ville have uendelig appetit (desværre). Maden vi fik var super lækker og vi kan helt klart anbefale restauranten. Solen var heldigvis fremme, så vi fandt et lille bor ude foran, som vi sad ved. Efter morgenmaden gik vi rundt i Surry Hills, hvor den ene hyggelige café dukkede op efte den anden. Derudover var der også bagerier. Hjemmefra havde vi fundet et bageri, som vi skulle forbi - her blev frokosten købt og derefter gik turen mod Hyde Park, Darling Harbour og tilslut Sydney Downtown, hvor vi tog en bus hjem fra.

Bills hyggelige lille restaurant, hvor vi var heldige at få et bord udenfor i solen. Det er en super hyggelig restaurant og hvor smagte det hele bare godt :-)

Vi ville gerne prøve lidt forskelligt fra menukortet, så vi bestilte 3 forskellige ting. Vi startede med Bills granola, græsk yoghurt og bær kompot. Derefter tog vi scambled økologiske æg med surdejsbrød. Vi sluttede af med økologisk surdejsbrød med Bill's peanut butter. Til maden fik vi en kop kaffe og vand

Billeder fra hyggelige steder vi gik forbi i Surry Hills. Sonoma var et af de bagerier vi havde skrevet ned, så vi huskede at gå forbi det - det så også rigtig hyggeligt ud!

Næste bageri vi kom forbi var Bourke Street Bakery. Her besluttede vi os for at købe lidt frokost, som vi kunne tage med videre. Det blev til et stort brød med oliven og et mindre brød med chorizo og bløde løg

Efter at have gået rundt i Surry Hills et par timer, gik vi mod Sydney Downtown. Frokosten spiste vi i Hyde Park

Efter frokosten gik vi til Darling Harbour, hvor vi sætte os på en træ-trappe og nød solen

Sidste stop på dagen var Fish Market! Der var så meget forskelligt fisk og vi nøjedes med at kigge på det, da vi ikke helt viste hvordan vi skulle opbevarer fisken i den varme sol og hvor lang tid der gik før vi var hjemme. Det var ikke så stort som vi havde forestillet os, men man ville helt sikkert kunne finde noget lækkert fisk.

- Laura & Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Hold nu op, hvor ser det bare rart og lækkert ud. Gid man var I jeres sko :) Dejligt I nyder hinandens selskab til fulde :) Ps. skøn morgenmad by the way ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kan tro det er rart hernede Kristine. Indtil videre har vejret bare været så godt, så der er intet at sætte en finger på - vi nyder det :-)!
      Håber ikke vejret er alt for surt i DK

      Slet
  2. Hvor dejligt, at I også kunne lide Bill's. Surry Hills er jo så hyggelig - er I vimmer jeg får hjemveg til Sydney når jeg ser jeres skønne billeder, det fine vejr og min gamle hjemby! Der er flere foodie fifs til Sydney hvis I skulle få brug for det! NYD Australien og paradis-Sydney!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er bare vildt hyggeligt i det område, så mange hyggelige caféer og bagerier :-) Vi har ikke haft tid til at tage til Manly endnu, men det er et must på vores liste - Christine har været der før og Laura glæder sig!! :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...