fredag den 4. maj 2012

EGEKILDE - NU MED VITAMINER

Forleden dag modtog vi disse vitaminvand fa Egekilde. Vi elsker danskvand og glædede os faktisk meget til at smage dem! Desværre blev det lidt af en skuffende smagstest, da de ikke rigtig levede op til de 'kendte' egekilde med bl.a citrus, tranebær og blåbær - som vi virkelig godt kan lide!
Der var tre forskellige slags:
Passion med D-vitamin, Blodappelsin med C-vitamin og Hindbær med B-vitamin.
Fordelen ved disse er, at de i modsætning til de fleste andre vitaminvand ikke er tilsat sukker eller farvestoffer, men i stedet er brugt naturlig aroma og ingen tilsætningsstoffer. Vi startede med at lugte til dem, og udover den med Hindbær, fik man lyst til at smage dem. Den med passion synes vi lugtede meget som Solero is (den orange) og den med blodappelsin lugtede af Fanta Exotic. Hindbærren synes vi lugtede ret syntetisk. Det er selvfølglig en smagsags om disse smager godt, men vi synes ikke de faldt i vores smag. Vi havde nok forventet at de ville smage bedre, når vi nu så godt kan lide de andre danskvand fra Egekilde. I øvrigt vil vi foretrække at få vores vitaminer gennem kosten. Vi ville ikke købe en danskvand fordi der er vitaminer i, men fordi den smager godt :-)
Læs mere »

2 kommentarer:

 1. Hm... jeg ville heller aldrig købe et produkt, fordi der er tilsat vitaminer... og foretrækker som dig, at få det naturligt gennem kosten. Jeg er dog ikke i tvivl om, at mange flere af den slags produkter nok desværre kommer til at oversvømme os i fremtiden..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har du nok desværre ret i. Tror dog også at de fleste er begyndt at tænke over ikke at få for mange vitaminer. Så tror folk er fornuftige nok på det punkt :)
   Hav en rigtig god dag

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...