onsdag den 14. december 2011

RISOTTO MED SVAMPE OG SPINAT


Her til aften, har vores mor været på besøg. Vi valgte at lave risotto, da det ikke kræver så mange ingredienser. Vi synes at den vi har lavet tidligere var super godt og ville lave en lille variation :). Man skal dog have god tid, når det skal laves, da den helt klart bliver bedst når man rører godt i den. Da vi både havde spinat, tomater og svampe i køleskabet, var det hvad vi puttede i. I denne har vi også tilsat chorizo pølse, da det simpelthen giver risottoen sådan en god smag. På toppen er der revet lidt parmesan ost.

- Christine og Laura


Ingredienser til risotto
Til 3 pers. + madpakke ;-)

450 gram risotto ris (vi bruger altid grødris)
1 løg
300 gram svampe
3 tomater
Hakket friskt spinat
1 chorizopølse
Revet parmesanost

1 1/2 l svampe bouillon (her kan også godt bruges grøntsags)
1/2 dl hvidvin

Start med at skær løg, tomater (vi tog kernerne og saften ud), chorizopølse og svampe i mindre stykker. Hak også spinaten.


Hæld olie i en gryde og start med at svits løget. Tilsæt derefter risene og lad dem blive helt blanke. Hæld hvidvinen i og lad risene optage denne, efter hældes lidt af bouillonen i og igen skal risene suge alt denne væde. Fortsæt med at gør dette indtil alt bouillonen er brugt. Tilsæt svampene og put først tomater og spinat i, når alt væden fra svampene er optaget i risene. Tilsidst rives der parmesanost over risottoen.


- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...