fredag den 16. december 2011

LASAGNE


I aften har vi fået lasagne, og det er noget, som bare altid smager godt når det er færdigt. Man kan nemt pifte en lasagne lidt op, ved fx at komme squash, svampe eller aubergine i. I denne har vi valgt at putte svampe, aubergine, tomater, chili, kød og løg. Béchamelsaucen har vi lavet som en blanding mellem normal béchamelsauce og ricotta ost - det har vi ikke prøvet før, men blev super lækkert!

- Christine og Laura


Ingredienser til lasagnen
(til 4-6 personer)
500 gram hakket oksekød
1 løg
1 aubergine
3 friske tomater
1 dåse hakkede tomater
1 chili
200 gram svampe
salt og peber

Til béchamelsaucen blandede vi 250 gram ricotta og 500 ml béchamelsauce.

Svits først løg og tilsæt derefter svampe. Tilsæt kødet, når væden fra svampene er kogt ind igen.
I stedet for hakket oksekød, ville man sagtens kunne putte kylling i, eller helt undlade kød, så det ville blive en grøntsagslasagne.
Kom resten af ingredienserne i og smag til med salt og peber. Kødsovsen har godt af, at stå lidt og simre.
Læg lagvis kød, béchamelsauce og lasagneplader - indtil alt er brugt op. Drys med rasp på toppen.


- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...