mandag den 12. december 2011

SPINATTÆRTE MED KYLLING


Her til aften har vi lavet spinattærte med kylling og feta. Bunden er lavet ud fra maizena's grovtærtedej blanding, da den faktisk er helt ok. Vi sætter den over i ovnen, mens vi er til fitness - så passer det med at den er klar, når vi kommer hjem. Tærter er så nemme at lave, og for det meste har man næsten alle ingredienserne i køleskabet. Så længe man har æg, mælk, smør og mel (hvis man laver dejen selv) og grøntsager - kan man virkelig komme langt! De er gode alt, brunch, frokost, aftensmad, natmad osv. Vi søger altid for at lave en stor portion, så der er lidt til madpakken dagen efter :-)

- Christine og Laura



Æggeblandingen:

2 æg
2 dl mælk
Smag til med:
Paprika, revet muskatnød, salt og peber


Bland alle ingredienser sammen i en skål.



Fyld:
Spinat (ca. 150-200 gram frossent)
220 gram kylling (brunes af på panden inden de kommer i tærten)
100 gram feta
revet ost til toppen

Tærtedejen blev lavet ud fra Maizenas grovtærtedej blanding. Den bruger vi altid når vi skal lave tærte, da det er super nemt og hurtigt at lave dejen - og samtidig smager den helt fint.



Rul tærtedejen fint ud, og læg den op i tærteformen. Læg den brunede kylling nederst og derefter spinat og feta. Hæld æggeblandingen ud over, så den fordeles jævnt. Riv lidt ost og drys det over toppen.

       

Bag den i ovnen ved 200 grader i ca 40 min (til den er gylden på toppen)



- Christine og Laura
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. sig mig hvor skal æggeblandingen være ??

    SvarSlet
  2. Æggeblandingen skal bare hældes over fyldet inden tærten kommer i ovnen :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...