mandag den 12. december 2011
FULDKORNSPASTA MED CHILI-OLIE
I går stod den på nemt mad, og vi fandt derfor noget chilikrydderi frem fra skuffen. Vi købte det i sommers i Italien, og er egentlig rigtig smart, da der kun skal tilsættes olie og derefter klar til at blive blandet med pastaen. Olien vi brugte er en rigtig lækker extra jomfru olivenolie også fra Italien, hvor vi besøgte en vingård og købte denne fra det lokale område. Det er super fedt at besøge gårde, hvor du kan få gode lokale varer med hjem.
Vi dryssede tilsidst med feta,
- Laura og Christine
Til 2 pers.
Pasta, koges efter anvisning på pakken
2 tsk. chilikrydderri
Extra jomfru olivenolie
Lidt feta
Chilikrydderiet varmes op med olie på panden, hvorefter den kogte pasta blandes i. Drysses med fetaost
- Laura og Christine Læs mere »
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar