søndag den 11. december 2011

KYLLING MED ROSTI

Til aftensmad den anden dag, fik vi kylling med kartoffel rösti. I kyllingen havde vi taget et par skiver brie og serrano skinke omkring, det gjorde det virkelig lækkert og saftigt. Röstierne var meget nemme at lave, da de det meste af tiden passede sig selv i ovnen.

- Christine og Laura

Ingredienser til rösti
(ca. til 4 rösti's)
ca. 8 kartofler (mellemstore)
1 æg
salt, peber, paprika og lidt tørret basilikum

Skæl kartoflerne på et rivejern og sørg derefter for at saften kommer godt ud af kartoflerne. Hæld de skællede kartofler op i en skål og tilsæt salt, peber paprika og lidt tørret basilikum (her kan også puttes andre krydderier i) Form röstierne på et stykke bagepapir, på en bageplade.
Bag dem i ovnen i ca. 30 min ved 180 grader (de sidste minutter blev der skruet lidt op for temperaturen, så de kunne blive sprøde på toppen)


Kyllingebrstet startede vi med at skære op, og derefter kom vi et par skiver brie i det, til at holde brystet lukket, tog vi et par skiver serrano skinke omkring det.


- Christine og Laura
Læs mere »

3 kommentarer:

  1. Mums! Det ser godt nok lækkert og saftigt ud det kylling...

    Damn, jeg er sulten nu hehe

    Mvh Sjønne

    SvarSlet
  2. Hehe, tusinde tak Sjønne.
    Det var virkelig også saftigt, meget lækkert og meget nemt!
    Hilsen Laura

    SvarSlet
  3. Den skal jeg prøve nu :-) farmand

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...