torsdag den 13. september 2012

QUESADILLA MED SPICY SALAMI, SWEET POTATO OG HYTTEOST

Så er jeg tilbage efter en helt fantastisk springbreak og allerede godt igang med skolen igen. Dejligt at være helt væk, koble af og opleve noget af det her store land. Vi fløj til Brisbane og kom blandt andet forbi Fraiser Island, Whitsundays, Cairns og Great Barrier Reef. En af de sidste dage inden afrejse skulle køleskabet selvfølgelig tømmes, og ud af dette kom denne her lækre quesadilla. Jeg er blevet kæmpe fan af sweet potato, og sammen med hytteost og den spicy salami var det her måltid et hit. Der var også en lille squash rest og sammen med sweet potato blev det grillet lidt i ovnen. Alt blev smækket imellem pandekagerne og så igen grillet, til der var en sprød skorpe. Hjemme i Danmark har jeg før lavet quesadilla i vores "grill-toaster", så hvis man har sådan en kan den også bruges. Det bliver spændende at se hvad der kommer i den næste quesadilla når køleskabet måske igen skal tømmes. Jeg skal hvert fald lave mange flere!!

Ingredienser (1 stor quesadilla)
2 store fuldkornspandekager
1 dl. hytteost
1/2 squash
1/2 sweet potato
5 skiver spicy salami
  1. Skær squash og sweet potato i skiver (ca. 1/2 cm tykke), læg dem på en bageplade, og grill dem i ovnen til de er blevet lidt bløde (5-10 min.)
  2. Fordel hytteosten over den ene pandekage og læg spicy salami og de grillede squash og sweet potatoes ovenpå
  3. Læg den anden pandekage på fyldet og grill den i ovnen (eller i en toaster) i ca. 5 min (husk at hold øje så den ikke brænder helt af)

- Christine
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Nemt og lækkert :)

    SvarSlet
  2. Sikke nogle flotte billeder. Elsker sådan en nem aftensmad :) tak for opskriften!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, Freja. Ja det gør jeg også, og så er det ekstra lækkert, når den så også smager så godt, som disse gør :)
      Hav en god weekend!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...