Ingredienser (2 personer):
1 aubergine
6 cherry tomater
1 håndfuld edamame bønner
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld basilikum blade
Balsamico (2-3 spsk.)
- Skær auberginen ud i skiver og læg dem lagvis i en si med salt. Lad dem stå i ca. 1/2 time
- Skyl auberginerne og kom dem på en bageplade. Kom lidt olie på skiverne og bag dem i ovnen i 20 min ved 200 grader. Vend auberginerne efter 10 min
- Kom edamame bønnerne i en bøtte og hæld kogenvand udover - ryst bøtten en anelse og lad dem stå i 3 minutter. Hæld derefter vandet fra
- Skær cherry tomaterne ud i kvarte og læg dem i et fad. Kom lidt balsamico over tomaterne
- Skær de bagte auberginer ud i mindre stykker og fordel dem over tomaterne
- Lav en dressing af balsamico, hvidløg og basilikum. Hæld den udover auberginerne
- Fordel edamame bønnere på toppen
- Laura
Åh, jeg har netop købt endamamebønner i går, så den her opskrift skal da klart prøves :-) Det ser smadder lækkert ud!
SvarSletJeg glæder mig til at høre hvad du synes om den :-)! Jeg synes virkelig den var lækker
SletHvor ser den bare lækker ud den salat! Kunne sagtens forestille mig at man kunne spise den uden noget andet :-)! Den skal helt sikkert prøves!
SvarSletTusind tak, den var også smadder lækker! :)
SletUf, edamame bønner er bare såå lækre. Kan kun forestille mig, at de var fabelagtige i denne salat :)
SvarSletJa lige præcis, de gør det godt i denne simple salat ;-)!
SletMuuums den er god - har spist den til aftensmad (og ikke andet) ! HAPS :D
SvarSletEr helt enig med dig ;-)! Og glad for at du også kunne lide den!
Slet