Ingredienser (giver ca. 20 stk)
Dej:
Gær på størrelse med en ært
7 dl vand
120 gram grahamsmel
1 1/2 spsk honning
8 gram salt
680 gram hvedemel
Tapanade:
2 fed hvidløg
150 gram soltørrede tomater
olie
lidt frisk timian
- Opløs gær i vand
- Tilsæt honning og salt
- Tilsæt mel og rør dejen godt sammen - evt på en røremaskine
- I skålen æltes dejen rigtig godt sammen. Sørg for at stræk dejen ud og derefter vend den indover den resterende dej - på denne må får man så meget luft i dejen som muligt. Ælt på denne måde i ca 10 min indtil dejen er super smidig
- Lad den hæve i skålen i ca. 1 time
- Lav tapanaden mens dejen hæver ved at blende alle ingredienserne sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt indtil konsistensen er, som den skal være.
- Når dejen er færdig hævet rulles dejen ud
- Fordel tapanaden på dejen og riv lidt parmesan over
- Rul dejen sammen som ved kanel-snegle og skær den ud i 20 lige store stykker
- Kom sneglene i smurte muffins forme og lad dem efterhæve i 30 min
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter - bank på bunden og tjek om de lyder hule
De ser fantastiske ud!!! Det er alt for lang tid siden jeg har lavet snegle,mejsling med sådan en opskrifts, ha en rigtig dejlig onsdag
SvarSletTusind tak! De var meget lækre! :-)
SletDe ser helt vildt lækre ud! De skal prøves til madpakken :-)
SvarSletTAK!! :) :)
SletDe ser bare rigtig gode ud. Prøvede sneglene med pesto og de var meget lækre. Disse skal også prøves :-)
SvarSletMange tak Trine! Er glad for at du synes om de andre - så er jeg sikker på du også kan lide disse ;-)!
Slet