Kødboller
500 gram hakket oksekød
1/2 dl mælk
2 spsk rasp
frisk revet parmesan
2 spsk ketchup
1 fed hvidløg
Salt og peber
1/2 dl mælk
2 spsk rasp
frisk revet parmesan
2 spsk ketchup
1 fed hvidløg
Salt og peber
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål med hænderne
- Lad farsen stå på køl i 30-60 minutter
- Form farsen til små boller og steg dem brune på alle sider (giv dem ca. 10 min i alt)
- Kom kødbollerne på en tallerken og lav tomatsaucen på samme pande
Tomatsauce
2 dåser hakkede tomater
1 stor dåse tomatpure
1/2 dl vand
1 spsk balsamico
1 spsk æblecidereddike
2-3 spsk sukker
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret timian
1 fed knust hvidløg
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret timian
1 fed knust hvidløg
salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk basilikum
- Sauter hvidløg på panden
- Kom hakkede tomater, vand og tomatpure på panden. Lad det koge op
- Tilsæt balsamico og æblecidereddike
- Kom også oregano og timian ved
- Smag til med salt, sukker og peber
- Tilsæt oksedellerne til saucen og lad dem simre med saucen et par minutter (her kan de godt ligge længe - uden at blive kedelige)
- Tilsæt frisk basilikum
Squash spaghetti
3 squash
lidt olie
- Vask og riv squash'ne på et mandolinjern eller et rivejern på den grove side
- Kom dem i en si og lad vandet dryppe fra
- Vend lidt olie rundt i den revne squash
- Anret en tallerken med squash spaghetti og tomatsauce med kødbollerne. Riv evt. lidt parmesan udover og pynt med basilikum
- Laura
Læs mere »
Hej :)
SvarSletJeg stødte lige ind i jeres blog her for et dage siden, og hvor er det en lækker blog i har, med en masse skønne opskrifter :) jeg skal helt sikkert følge jer fremover :)
Hej Nadine! Dejligt du fandt vejen forbi :-)! Og tusind tak!! Vi håber du vil blive ved med at kigge med :)
SletHav en dejlig jul!
Det ser godt nok sindssygt lækkert ud! Helt sikkert noget jeg skal prøve :)
SvarSletDet var det bestemt også ;-)!
SletSmager det simpelthen så godt med det sqaush pasta som alle siger?
SvarSletKan slet ikke forstille mig det - men LÆKKERT ser det ud! :)
Vi var også selv lidt skeptiske i starten - men det smager så lækkert ;-)
Slet