Hvis man allerede har bønner i fryseren eller køleskabet, er denne salat virkelig god at lave, hvis de skal bruges. Salaten blev lavet ud fra hvad jeg ellers havde i køleskabet, som skulle bruges. Der fandt jeg både cherry tomater og feta. På en bradepande kom jeg frosne bønner, cherry tomater skåret i mindre stykker, feta og lidt hakket hvidløg udover. Dette blev bagt i ovnen og derefter anrettet på en tallerken med rødløg, solsikkekerner og saft fra en lime udover. Virkelig en nem salat, som sagtens kan spises kold efter min mening :-)! Hvis jeg havde pinjekerner havde jeg nok brugt det i stedet for solsikkekerner - det tror jeg havde gjort salaten ekstra lækker!
Ingredienser (til 2 personer):
2 store håndfulde frosne bønner
10 cherry tomater
2 fed hvidløg
fetaost
fetaost
rødløg
saft fra 1/2 lime
lidt solsikkekerner
- Laura
Læs mere »
saft fra 1/2 lime
lidt solsikkekerner
- Skær cherry tomater i mindre stykker og hak hvidløg fint
- Kom bønner og tomater på en bageplade med bagepapir
- Drys med hvidløg og feta udover
- Bag det hele i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ovnen i ca. 15 min (feta'en skal være gylden)
- Fordel bønner, tomat og feta på et fad og drys med rødløg i skiver og saft fra 1/2 lime
- Laura
Enkelt og lækkert ser det ud :)! Elsker den klassiske kombi af feta, tomater og rødløg, det smager bare så skønt.
SvarSletk.h. Signe / girlslovefood
Ja det gør jeg også, det er en sikker vinder! :)
SletDet lyder for nemt til at være sandt - skal helt klart prøves :)
SvarSletDet er også en ultra nem salat kan du tro!
Slet