lørdag den 29. oktober 2011

KYLLINGE LASAGNE


LA-LA-LA-LA-LA-LA-LA-LASAGNE. Et lækkert twist med kylling, bønner og gulerødder.

- Christine




Kyllinge lasagne:

250 g. kylling
2 rødløg
2 fed hvidløg
4 gulerødder
200 g. grønne bønner
1/4 l. bouillon med jævning

Fuldkorns lasagneplader
4 % mornaysauce fra Arla

Pyntes med revet emmentaler og rasp




Først blandes kylling, rødløg, hvidløg, gulerødder på panden. Blandingen smages til med salt, peber, tandori og oregano. Når det er svitset godt igennem tilføjes bouillonen og dernæst passende jævning.
Herefter er lasagnens lag klar til at blive lavet.
Lasagnen bages i en forvamet ovn 225 grader (normal ovn) i ca. 35 min.




- Christine
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...