I aften har vi haft mor, far og lillebror inde til middag. Vi havde en masse peberfrugter og tænkte at det kunne bruges - derfor de fyldte peberfrugter. Salaten til består af spinat blade, agurk, ovnbagte kartofler og grillet halumi ost.
- Christine og Laura
Til 5 pers.
6 hele peberfrugter
2 forårsløg
350 g. svampe
2 dl. hytteost
2 tomater
550 g. hakket oksekød
1 pk. halumi
1 kg. kartofler
1 agurk
Spinat blade
Til fyldet i peberfrugterne blandes forårsløg, oksekød og svampe. Når dette er kogt godt igennem og krydret blandes hytteosten i. Peberfrugterne skæres i halve og bages først i ovnen ved 200 grader (normal ovn) i ca. 15 min. herefter fyldes de op og bages igen i ca. 12 min. ved 180 grader.
Kartoflerne skæres i både og krydres. De bages i ovnen i ca. 30 min ved 225 grader (normal ovn).
Halumien steges på panden ved middelvarme (6-7) og vendes når siden er blevet brunlig.
Når både osten og kartoflerne er kølet en smule af, blandes alt sammen til en færdig salat
- Laura og Christine Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar