mandag den 31. oktober 2011
FULDKORNS COUSCOUS MED REJESALAT
Fuldkorns couscous lagt på spinatblade med rejesalat bestående af rødløg, agurk og tomat på toppen, serveret med fuldkorns pita. Hurtig aftensmad der tager 15 min. at lave :-)
- Christine og Laura
Til couscousen følges pakkens forslag til tilberedning. Vi har kogt rigeligt, nemlig altid dejligt med lidt ekstra til madpakken. Hvis de ønskes mere klistrede kan der sagtens tilsættes lidt mere vand.
Rejesalat
200 g. frosne rejer
1/2 rødløg
1/2 agurk
2 tomater
1 dl. creme fraiche 9 %
1 dl. fromage frais
Krydret med salt, peber, gurkemeje, chili og paprika
Det hele røres godt sammen til en lækker salat. :-)
- Christine og Laura Læs mere »
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar