fredag den 17. august 2012

FEDTFATTIG CREMET PASTA MED SPINAT

Det her er en af de pastaretter der tager 15 min. at lave, men stadig smager forrygende. Vi skulle til Stand-up på universitet i går og det skulle derfor være et hurtigt måltid. Det cremede i pastaretten stammer fra creme fraiche light, så det er ovenikøbet også en fedtfattig en af slagsen ;-) Derudover er der i saucen hakket løg og spinat, en lille smule vand, kyllingebouillon, lidt parmesan samt salt og peber. Det er super smart at tilsætte sådan en bouillon terning, det giver nemlig en masse smag, ellers bliver creme fraiche nogen gange lidt kedeligt selv. Derudover kan man selvfølgelig tilsætte hvad man vil, af kød kunne det være lækkert med kylling eller måske lidt stegt chorizo. Det skal jeg hvert fald prøve næste gang. Nå men på universitet var der i går aftes "UNSW comedy gala", hvor der var 5-6 forskellige komiker, og det var bare så sjovt. Var lidt i tvivl om om man overhovedet ville kunne forstå deres jokes, men det var heldigvis intet problem ;-) Weekenden kommer til at stå på en masse skole og forhåbentlig en klippegåtur fra Coogee til Bondi, hvis vejret er godt. Ha en dejlig weekend, når i når dertil!


Ingredienser (1 pers.)
Pasta til 1 person
1/2 løg
100 g. frossen hakket spinat
1/2 cup creme fraiche light
1/4 cup vand
1/2 terning kyllinge bouillon
Revet parmesan
Salt og peber
  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken
  2. I mens pastaen koges hakkes løg og steges derefter på panden
  3. Tilsæt spinat og creme fraiche og bland godt.
  4. Hak evt. bouillon terningen lidt inden den blandes i spinat blandingen med 1/4 cup vand
  5. Smag til med salt, peber og parmesan
  6. Tilsæt den kogte pasta og bland det hele godt, put på tallerken og spis :)


- Christine
Læs mere »

9 kommentarer:

  1. Dén skal jeg prøve, det ser lækkert og det lyder godt.

    SvarSlet
  2. Mmm, der er altså ikke meget, der slår en hurtig og simpel pastaret!

    Kh
    Luise/Sesam, Sesam

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Luise!
      Du har helt ret. Det er dejligt med det simple, men stadig smagfulde :)

      Slet
  3. Hvor ser det lækkert og nemt ud :)

    SvarSlet
  4. Tænker at det skal være aftenens ret:-) men bliver cremefraicen ikke tynd og usammenhængende når der blandet med den varme pasta? Eller skal den ikke være helt varm eller er det bare ikke noget problem ;-b?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Nana.
      Jeg startede med varme ingredienserne på panden uden pastaen med også creme fraichen, så her bliver den jo varm og den bliver faktisk slet ikke mærkelig, men forbliver "tyk". Og i den varme creme fraiche blanding putter du så den kogte pasta i ;)
      God fornøjelse

      Slet
  5. Det gjorde den ikke nej, og den blev riiigtig god - med kylling i for min kærestes skyld! Har bare lært ved erfaring med varm broccolli at man skal vente til den er kold!:-b tak for opskriften og rigtig god blog i har!:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...