fredag den 21. oktober 2011

KARRYSUPPE MED KYLLING OG BRØDCRUTONER


Suppe er så lækkert - specielt i disse kolde efterårsdage. Dette er et meget nemt alternativ med lidt hjælp fra "Karolines køkken". Den er piftet op med kylling, forårsløg, rødløg, peber og creme fraice. Drysset med brødcrutoner og røget salt.

- Christine









Ingredienser
Til ca. 2 pers.

1 karton Karolines Karrysuppe
2 forårsløg
1/2 rødløg
2 peber
150 g. kylling

4 stk. groft toastbrød
Olie
Oregano

Til pynt: lidt creme fraise og røget salt

Kyllingen steger jeg på en pande for sig krydret med tandori. Når den er færdig blandes det i en gryde med de andre ingredienser og suppen.
Toastbrødene skæres i passende stykker, drysses med lidt olie samt krydderi og grilles i ovnen i ca 5 min. (hold øje med dem, da det går hurtigt).

- Christine
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud :D! Må jeg prøve snart min kæreste elsker karry :D hvad er det der tandori krydderi :)?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er et indisk krydderi, som virkelig gør kyllingen god! VI har fundet det i 10'ern - så der kan man hvert fald få det ;-) God weekend!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...