torsdag den 10. januar 2013

OVNBAGTE TOMATER MED ÆG OG RICOTTA

Inspirationen til disse kommer fra Go' Morgen DK, hvor der var en af kokkene der havde slået æg ud i tomater og derefter bagt dem - smadder god idé! Vi kom lidt ekstra i vores tomater, som blev til hakket friske spinatblade og lidt ricotta. De kan både spises til morgenmad, frokost eller bruges som tilbehør til aftensmad :-)! Hvis man savner kød, kan man sagtens tilsætte lidt hakket sprødt serranoskinke. Man skal dog lige være opmærksom på, at det ikke er sikkert der kan være ét æg i hver tomat - det kunne der ikke ved os, og det var lige før der var æg udover det hele ;-) Så vælg de største tomater i kan!

Ingredienser (3 tomater):
3 tomater
2-3 æg (alt efter størrelse på tomaterne)
3 spsk ricotta
Hakket spinatblade
  1. Skær toppen af tomaterne og udhul dem med en ske
  2. Slå æggene ud i en skål man kan hælde fra (så er det nemmest)
  3. Kom lidt spinatblade i den udhulede tomat og derefter 1 spsk ricotta
  4. Fordel æggene i tomaterne - vores tomater var ikke store nok til at kunne have et helt æg i sig
  5. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min ved 200 grader (over/undervarme)
  6. Pynt med frisk oregano og servér

- Christine og Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

10 kommentarer:

  1. Namme namme nam, hvor ser det godt ud!

    www.johanneblog.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Johanne - de var super lækre :-)

      Slet
  2. Haps Haps Haps for en lækkerbisken - mmmm

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis, Maria - det var sådan en lækkerbisken ;-)

      Slet
  3. Det skal afprøves! lækkert tip, piger.
    KH
    - frk. sveske

    SvarSlet
    Svar
    1. Velbekomme frk. sveske ;-) Godt at du finder det brugbart!
      God weekend :-)

      Slet
  4. Mums det skal prøves!

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var super lækkert!
      God weekend, Emilie :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...