lørdag den 19. januar 2013

BAGTE AVOCADOER MED ÆG

De her bagte avocadoer med æg var et lille eksperiment vi lavede den anden dag til frokost. Vi var lidt skeptiske til at starte med, da vi før har smagt stegt avocado, som vi ikke var helt vildt begejstret for. Da det kun var æg og avocado der var nødvendigt tænkte vi at det var ok hvis det nu ikke gik. Avocadoen halveres og afhængig af hvor stor stenen er, er det måske nødvendigt at tage lidt mere avocado kød ud - det gemmer man selvfølgelig bare og spiser til. Ægget hældes i avocadoen og den bages i ovnen til ægget er færdigt. Avocadoen smagte rigtig godt, også selvom den var bagt. Den er lidt blødere konsistensen og har måske en lidt svagere smag. Sammen med ægget, salt, peber og lidt cayenne peber vil vi faktisk sige at det her eksperiment var ret vellykket. Vi spiste det til frokost med en rugbrøds bolle, men de kunne også sagtens gå til brunch eller som tilbehør til aftensmad. Vi synes i skal prøve det :-)

Ingredienser (2 pers. til frokost)
1 stor avocado
2 æg
Cayenne peber, salt og peber
  1. Halver avocadoen og tag evt. lidt ekstra kød ud, hvis stenen er lille
  2. Kom lidt staniol omkring avocadoerne, så de står mere lige
  3. Hæld de to æg i to separate skåle, så er de nemmere at hælde i avocadoen
  4. Bag avocado med æg i ovnen ved 200 grader i 15-17 min (det er meningen blommen ikke skal være helt bagt)
 
 

- Laura og Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Det ser nu faktisk lidt interessant ud!
    Umiddelbart lyder bagt avocado ikke som det bedste, men jeg tror jeg vil give det et forsøg :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi var også selv meget skeptiske, men det var faktisk slet ikke så dårligt ;-) og dejligt du "tør" at forsøge :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...