fredag den 25. januar 2013

JORDBÆR LASSI

Denne jordbær lassi blev lavet for et par dage siden, da vi havde lyst til noget sødt efter aftensmaden. Vi har før prøvet med mango lassi, og denne jordbær lassi er lavet lidt på samme måde. Mælk yoghurt og jordbær blendes sammen og derefter smages der til med vaniljesukker og almindelig sukker - man kan selvfølgelig tilsætte ekstra smage, hvis man har lyst til det. I går bestilte vi ski og det betyder, at vi i nat drager mod de Franske Alper hvor vi søndag, mandag og tirsdag skal stå på ski i Alpe d'Huez. En lille smuttur, som vi bestemt glæder os til!! Dagen i dag skal derfor gå med lidt sandwich og pølsehorns bagning, for Laura's vedkommende, mens Christine er på arbejde. Hvis i har lyst til at følge med i vores lille tur, tænker vi at lægge lidt billeder op på vores Instagram profil- Twinfood, da vi ikke kommer til at udgive et indlæg hver dag på bloggen. 

Ingredienser (stor portion):
5 dl mælk
4 dl yoghurt
500 gram frosne jordbær
2 spsk vaniljesukker
1-2 spsk sukker
  1. Blend mælk yoghurt og jordbær sammen
  2. Smag til med vaniljesukker og almindelig sukker
  3. Hæld i glas og pynt evt. med lidt mynte

Lige et par stemningsbilleder fra 2009 hvor ski-turen gik til Whistler, Canada :-)

- Christine og Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

10 kommentarer:

  1. Beautiful photos!!! I like your blog:) If you get a second, I’d love to hear your thoughts on theme my blog:) I greet:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you so much, Iwona! We'll look at your blog right away :)

      Slet
  2. Den ser meget lækker ud :) Hav en rigtig god tur! Gid det var mig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var også ret lækker og frisk i det :) Tusind tak, det bliver så skønt at få stået lidt på ski!! :)

      Slet
  3. Dumt spørgsmål måske, men hvad er forskellen på lassi og smoothie? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hmm godt spørgsmål. Jeg tror det har noget med yoghurten at gøre måske - det plejer vi hvert fald ikke at komme i vores smoothies ;-)!

      Slet
  4. Super spændende med en jordbær lassi, som er noget anderledes en den traditionelle :-).
    /Søren

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...