tag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post506781658218753028..comments2023-08-25T17:25:37.397+02:00Comments on Twin Food: GULERODS/RICOTTA TÆRTELaura og Christinehttp://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-25866467572090671582012-11-24T18:25:28.744+01:002012-11-24T18:25:28.744+01:00Det er rettet til nu, havde helt glemt at skrive d...Det er rettet til nu, havde helt glemt at skrive de :-)! Den skal have 20-25 minutter ved 200 grader med alt i tærten ;-)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-85735251420608589862012-11-24T15:49:37.766+01:002012-11-24T15:49:37.766+01:00Hvor længe skal den have i ovnen efter tærtedejen ...Hvor længe skal den have i ovnen efter tærtedejen er fordelt i formen? Og skal den bage i ovnen med ricottablandingen og gulerødderne i? :o) p.s. tak for en god og spændende blog!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-41353334322833103742012-11-09T16:52:45.456+01:002012-11-09T16:52:45.456+01:00Thanks! :)Thanks! :)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-51358839743591002002012-11-09T16:52:16.767+01:002012-11-09T16:52:16.767+01:00Vi køber det i føtex og andre store supermarkeder ...Vi køber det i føtex og andre store supermarkeder (netto har det ikke) Det er ikke det samme som hytteost - det er lidt mere 'mat' i smagen og så har det ikke klumper som hytteosten, det kan faktisk ikke rigtig sammenlignes :-)! Men det er smadder lækkert i tærte ;)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-88123862103522599872012-11-09T16:51:06.380+01:002012-11-09T16:51:06.380+01:00Det lyder som en helt vild tærte, ville aldrig sel...Det lyder som en helt vild tærte, ville aldrig selv finde på at putte rosiner i - men det skal da næsten prøves ;-)! Tag for det tip, Anne :)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-37629941130886132992012-11-08T12:16:25.339+01:002012-11-08T12:16:25.339+01:00looks so good!
http://www.hungryhk.blogspot.com/looks so good!<br /><br />http://www.hungryhk.blogspot.com/Hungry Hong Konghttps://www.blogger.com/profile/04018905658307415180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-21760039703273345982012-11-08T11:57:08.483+01:002012-11-08T11:57:08.483+01:00Har lagt mærke til at ricotta går igen i mange af ...Har lagt mærke til at ricotta går igen i mange af jeres opskrifter. Hvor køber i den og er det det samme som hytteost? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-14299172116197966332012-11-08T11:45:08.545+01:002012-11-08T11:45:08.545+01:00Uhm, den ser god ud - kombinationen minder lidt om...Uhm, den ser god ud - kombinationen minder lidt om en tærte, jeg fik serveret til Madklub for en måneds tid siden - den var med hytteost, julienne-skårede gulerødder, rosiner, sort madagascarpeber og nigellafrø - den var bestemt heller ikke værst (:<br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.com