tag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post1489858327037158900..comments2023-08-25T17:25:37.397+02:00Comments on Twin Food: HJEMMELAVEDE BAGUETTESLaura og Christinehttp://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-57752779995369524892012-05-22T20:44:32.675+02:002012-05-22T20:44:32.675+02:00Sejt, mange tak! Fin blog iøvrigt!Sejt, mange tak! Fin blog iøvrigt!Casper Kjaerhttps://www.blogger.com/profile/10980753705242063315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-46579860669634075922012-05-22T20:41:51.557+02:002012-05-22T20:41:51.557+02:00Ja lige præcis! Ja det gjorde jeg vist - og så har...Ja lige præcis! Ja det gjorde jeg vist - og så har jeg gemt den i køleskabet :). Så skal den bare fødes i et par dage inden man vil bruge den.<br /><br />Det var så lidt - håber det kan bruges :)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-10417427180762208402012-05-22T19:16:24.162+02:002012-05-22T19:16:24.162+02:00oki doki, så du laver en surdej, af en spsk starte...oki doki, så du laver en surdej, af en spsk starter, og smider resten ud, så gemmer du lidt surdej, som bliver din nye starter. <br />Putter du noget 50/50 blanding i din nye "starter", med det samme?<br /><br />Mange tak for hjælpen!Casper Kjaerhttps://www.blogger.com/profile/10980753705242063315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-18989153240219759662012-05-22T19:03:16.072+02:002012-05-22T19:03:16.072+02:00Det er fra surdejen jeg har gemt mit. I den er der...Det er fra surdejen jeg har gemt mit. I den er der jo meget lidt starter. Når man laver rugbrød, plejer man også at få en "ny" surdej efter hver gang (sådan laver mine forældre det hvert fald :)) - og det er jo lidt på samme måde her.<br /><br />Kan sagtens se hvad du mener, ved faktisk ikke hvor stor betydning det har om du gemmer starteren eller laver en ny surdej. Det kan være at starteren kan blive gammel i det på en eller anden måde..Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-9940030199494862552012-05-22T18:44:58.676+02:002012-05-22T18:44:58.676+02:00Tak, Det du har gemt, er det fra surdejen eller fr...Tak, Det du har gemt, er det fra surdejen eller fre starteren? I bogen på side 52 står man skal gemme lidt at surdejen og så er det ens nye starter. Så man faktisk ikke gemmer noget af den original starter.<br /><br />Opvendt skriver Chad i starten han har haft sin starter i 15 år. Så giver det jo ikke meget mening at skrive "toss everything" og så lave en ny starter ud af surdejen. <br /><br />Så er lidt forvirret, :) Syntes det ville give mest mening at gemme starteren efter de 10 dage, og have den på køl forevigt, selvfølgelig fodre den i nye og næ. Og hver gang man vil bage bruge 1 spsk af starteren, og laver surdej af den som beskrevet. Men aldrig gemme noget surdej, altid bruge starteren. <br /><br />Giver det mening?Casper Kjaerhttps://www.blogger.com/profile/10980753705242063315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-11232725519542974942012-05-22T17:57:24.190+02:002012-05-22T17:57:24.190+02:00Hej Casper! Jeg håber at lugten, som starteren har...Hej Casper! Jeg håber at lugten, som starteren har er ved at være ovre :) Ja det gør der nemlig - og det er da ret synd at kasserer alt!? jeg mener at jeg to 1 eller 2 spsk over i et glas, og ellers har jeg gjort som der står nederst i indlægget.<br /><br />Håber det er svar nok!? - og så håber jeg at dine brød bliver super gode!<br /><br />Kh LauraLaura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-28033519159062741082012-05-22T16:24:07.402+02:002012-05-22T16:24:07.402+02:00Hej er også igang med Tartine starteren på 6 dag. ...Hej er også igang med Tartine starteren på 6 dag. :) alt kører som det skal, men er lidt i tvivl om hvad man skal når man skal bage. <br /><br />Jeg tager en spsk efter dag 9, som du gør. Men jeg vil gerne gemme min starter så jeg kan have den i lang tid, men er det starteren du gemmer eller er det en smule af den surdej du laver til baguets. Syntes også det står lidt kryptisk i bogen, der står kasser alt på nær den spsk man bruger.<br /><br />Mvh<br />CasperCasper Kjaerhttps://www.blogger.com/profile/10980753705242063315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-42869165009860119692012-04-19T22:46:05.295+02:002012-04-19T22:46:05.295+02:00Hejsa! Melblandingen jeg brugte bestod af halv hve...Hejsa! Melblandingen jeg brugte bestod af halv hvedemel og halv hvid hvedemel. Alt efter hvor groft du vil have dine baguettes, kan du varierer dette. grunden til jeg lavede de to fordeje, var fordi jeg ville lave nogle specielle baguettes fra "Tartine bread" bogen - tror det er med til at give brødet et rustikt indre og en god skorpe! Fordejen gør selvfølgelig at det er et brød der tager en del tid at lave, men det bliver også rigtig lækkert :-)<br /><br />/ LauraLaura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-79032114804462342762012-04-19T17:40:28.959+02:002012-04-19T17:40:28.959+02:00Hej med jer. ville høre hvad melblandingen indebær...Hej med jer. ville høre hvad melblandingen indebærer. Er det en færdig du blanding i køber? Og så ville jeg høre hvad meningen med to forskellige førdeje er? hilsen Natalie (natalie.johannsen@web.de)<br />NatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-22344218208876246282012-02-04T22:47:14.207+01:002012-02-04T22:47:14.207+01:00Hej Dan. De blev virkelig også gode. Jeg håber ogs...Hej Dan. De blev virkelig også gode. Jeg håber også, at jeg snart får tid til, at lave brød fra bogen igen - de kræver nemlig at man har god tid :-)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-11737661991810010812012-02-04T22:02:44.011+01:002012-02-04T22:02:44.011+01:00Wow! De ser gode de baguettes. Jeg håber du laver ...Wow! De ser gode de baguettes. Jeg håber du laver mere fra Tartine bogen, som jeg helt sikkert skal ud og have fat i.Danhttp://www.breadache.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-59280681930859856942012-01-29T20:07:06.111+01:002012-01-29T20:07:06.111+01:00Hej Kari og Janek
Det er vi glade for at I synes :...Hej Kari og Janek<br />Det er vi glade for at I synes :-)<br />Kh Christine og LauraLaura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-13410611830996147432012-01-22T12:26:01.679+01:002012-01-22T12:26:01.679+01:00Hej Laura og Christine
Hvor ser jeres mad bare læ...Hej Laura og Christine<br /><br />Hvor ser jeres mad bare lækkert ud<br /><br />Kh Janek og KariAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-11007757134145543022012-01-19T22:03:12.243+01:002012-01-19T22:03:12.243+01:00Tak, de smager også rigtig godt :-)Tak, de smager også rigtig godt :-)Laura og Christinehttps://www.blogger.com/profile/02609925864087976170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148448500768239747.post-65619822040192484392012-01-19T21:45:27.712+01:002012-01-19T21:45:27.712+01:00De ser bare gode ud !
Vil gerne smage :-)De ser bare gode ud !<br />Vil gerne smage :-)Anonymousnoreply@blogger.com